la 18.10.2010, 17:46 @Roberta... sa nu-mi ceri... le-am facut acum o luna imi incarcam niste poze in photobucket si-am dat peste ele mersic pt furci
la 18.10.2010, 17:51 7 ore? De astea adevarate? De-ale noastre de pe Pamant?
la 18.10.2010, 17:53 da mai... le fierb la foooc miiiiiiiiic... pun si-o tabla sub ele, peste tabla de la cuptor... asa ne plac bah, asa m-a invatat mama si eu asa fac da' sarmele ca ale mele nimeni nu mai face
la 18.10.2010, 17:58 vreau,vreau................mmm.......ce pofta mi-ai facut de niste sarmalute...............
la 18.10.2010, 17:59 @Medi... Nu mai am dar fac vineri, umplute cu carnaciori... special pentru unchi-miu ah, vineri la 7.30 sunt in fata aeroportului Baneasa
la 18.10.2010, 18:06 imi faci si mamaliga, imi dai smantana si imi pui servet la gat)))
la 18.10.2010, 18:08 @Gaby.. si te hranesc yo... deschide guritaaaaaaaaaa... uite cum vine avionul... brrrrr
la 18.10.2010, 18:18 imi si mesteci?|
la 18.10.2010, 18:26 @Gaby... normaaaaaaaal... doar esti puiul meu deschide ciocul
la 18.10.2010, 18:38 vreau si eu....dar nu s efac pasta de atata fiert????n-am mai auzit...de unde esti tu ionix, asa se face pe la voi?
la 18.10.2010, 19:05 imi faci si mamaliga, imi dai smantana si imi pui servet la gat@ si-ti dau bataie
la 18.10.2010, 19:05 de-astea de-acum o luna....nu-ti mai cer.... ca doar n-or fi ca hamburgerii aia ,,buclucasi,, care si dupa o luna arata ca noi.....
la 18.10.2010, 19:14 @ADa... nuuuu... se fac numa' bine... eu nu oparesc deloc orezul, asa are timp sa se faca cum trebuie... mai, poate e defect cuptorul meu dar daca le fierb mai putin raman crude cum am mai zis, duzele difera la fiecare aragaz... mai e si presiunea gazului
@Medi... mai lipsea sa-mi zica sa ma si culc cu ea sa nu zic altfel... vorba aia