Ingrediente
- 1 kg orez
- 2 kg ceapa
- 300 gr granule de soia
- 1 kg ciuperci de padure, hulughite, gata fierte de la congelator din vara
- 500 gr ardei capia, copti si curatati, de la congelator
- 500 gr. gogosari, copti, de la congelator
- 500 gr pasta de tomate
- 1 lingura sare
- 1 lingurita tarhon
- 1 lingurita cimbru
- 1 lingurita salvie
- 300 ml ulei
- varza murata si dezacrita
Mod de preparare
Se pune intr-un vas, orezul, ceapa tocata la robot, gogosari, ardei capia, ciupercile date tot prin robot. Se adauga pasta de tomate, soia, sare, ierburi aromate, ulei, se omogenizeaza si se fac sarmale potrivit de mari care se fierb intr-o oala cu capac si apa cat cuprinde, la foc potrivit, pentru circa cateva ore.
Sa aveti pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post, cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|