Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de simona72 in Slow Cooker
26 Sep 2015 | 2984 vizualizari

Intradevar, este cel mai simplu mod de a gati gustos si sanatos. De curand am achizitionat un slow cooker Crock-Pot 4,7 L si de atunci facem "cunostinta". Ne acomodam unul cu altul:)) si incercam retete. Prima reteta a fost un gulas, a iesit mortales, carne moale, frageda, gust divin....dar, s-a mancat asa de repede incat nu am mai avut timp de poze finale....Astazi, va aduc o reteta mai altfel de sarmale. Cum este toamna, cum sunt fan declarat dovleac placintar si cum am mai incercat si alte retete in care am combinat carnea cu dovleacul, am zis ca este ocazia ideala de a face niste sarmale din carne de vitel tanar in combinatie cu dovleac.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 26.09.2015, 21:23
o farfurie te rog
la 27.09.2015, 10:30
Bune rau!
la 28.09.2015, 14:36
la 07.10.2015, 07:05
Bune!
la 02.10.2018, 21:06
excelente
la 24.10.2018, 19:36
Super 🌼🌷🌼🌷

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking