Sarmale in dovleac
Postat de gusti in Curcan 4 Oct 2009 | 21240 vizualizari
In premiera pe bucataras.ro s-au pragatit LIVE sarmalute la dovleac ...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (83)
la 11.10.2009, 21:07
ce ma distrati,
la 11.10.2009, 21:45
Sper ca nu la mine ca mi-o fur de la Iri si mor nevinovat
la 11.10.2009, 22:30
Eheheeee...se lasa cu nebunii?
la 03.11.2009, 23:07
dar ,poate imi spune cineva ...din dovleac (din miez)? se mananca odata cu sarmalele?interesanta reteta! bv
la 03.11.2009, 23:28
Nu se maninca dovleacul. Reteta e f buna, insa si eu, si anca, te sfatuim sa le prepari macar 75-85% in reteta normala si apoi sa le pui in dovleac, doar pt ultima parte
la 04.11.2009, 09:18
mda...m-ati facut praf!
da nu ma apuc acu de sarmale..doar salivez pe aici!
la 20.12.2010, 14:22
Ce super
COMENTEAZA