Sarmale pentru Craciun 2015
Postat de Constelatialeu in Porc 23 Dec 2015 | 4663 vizualizari
M-am jucat nitel, ca asa-mi place mie, am folosit ceapa verde si am facut un capac din faina si apa, un fel de test....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 23.12.2015, 19:32
buna idee
la 23.12.2015, 19:36
ma omori(((io fac dupa Craciun.
la 23.12.2015, 20:24
Ce idee minunata ai avut..Dar in 4 ore cumde nu se rumeneste tare crusta? Oricum, bravoooo!
la 23.12.2015, 20:27
Rocsi, crusta aia oricum nu se mananca,arata asa cum o vezi in poza dupa 4 ore de stat in cuptor, la foc domol..
la 23.12.2015, 20:34
Super tare, sincer...Pai de ce nu se poate manca crusta, ca e ca un aluat copt?
la 23.12.2015, 20:42
Rocsi sincer se poate manca, dar ai mei baieti sunt niste mofturosi...poate daca o faceam si cu drojdie ca pe paine, era mai buna,asa e ca o turta...
la 23.12.2015, 20:43
Io n-am facut de-astea. Traiasca mama soacra! ))
la 23.12.2015, 20:50
Merisor, eu i-am dat mamei soacre, dar tot asa, sa traisca ca face icre bune...
la 23.12.2015, 20:53
Mâine sunt în plan
la 23.12.2015, 22:11
Ce bine arata!
la 23.12.2015, 22:18
bune bune
la 23.12.2015, 22:37
Wooow, deja salivez. Vreau si eu 2 portii.
la 23.12.2015, 22:47
CE MINUNATII AI FACUT ! sUNT TARE REUSITE , GARANTAT SUTA LA SUTA !!!
la 25.12.2015, 12:47
Super idee, delicioase sarmale!
la 25.12.2015, 13:25
Super, super!
COMENTEAZA