Sarmalute asortate

Postat de rocsi_1612 in Mancaruri cu carne
23 Mai 2010 | 4653 vizualizari

Le-am denumit asa pentru ca le-am facut cu 4 feluri de frunze...

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 23.05.2010, 23:32
am voie?
la 23.05.2010, 23:34
1 da...
la 24.05.2010, 00:04
suna bine frunze de hrean,potbalnu am mancat pana acuma cred ca sant bune super rocsi pun 5 furcu si iau numai una
la 24.05.2010, 01:59
eu vreau cu potbal, ca cu restul am facut..... ( ala nu stiu ce e )
la 24.05.2010, 09:41
nici eu nu am mancat in frunze de hrean si de potbal, dar daca nu i-ai dat elei decat una.....inseamna ca mai ai si pentru mine....doua, cate una din fiecare ,,necunoscuta,,.....
la 24.05.2010, 10:23
multumesc fetelor...nadina te felicit vad k incepi sa mai tii la dieta..ina potbalul sunt niste frunze k si via au forma ca de vie doar k sunt mai finute nu asa aspre...madi am am sa te servesc
la 24.05.2010, 10:44
eu am voie?.............macar una de pofta...................ca vin cu furculitele..........
la 24.05.2010, 10:56
Ce bine arata,pe alese.
la 24.05.2010, 13:02
da medioto....ai voie una....
la 24.05.2010, 13:02
ms silvioara
la 24.05.2010, 14:26
Am venit si eu,mai ai si pentru mine o jumatate de sarmaluta?Mmmm ce bine arata.Am pus si eu 5 furculite.
la 24.05.2010, 14:38
mai sunt si pentru tine dicarmencitta...
la 24.05.2010, 17:54
Am pus furculitele si astept cuminte sa primesc si eu una
la 24.05.2010, 18:33
mena oricate iti ofer..
la 25.05.2010, 11:34
Felicitari si de la mine! Am facut si eu ,o sa le postez azi ,dar in foi de varza acra!Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking