Sarmalute in foi de vita
Postat de ANCA in Pui 22 Mai 2009 | 16824 vizualizari
Preferatele mele, cu sos si muuult iaurt! Si cum vita de vie cu frunzele proaspete din curticica blocului ma striga disperata, m-am conformat:))
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 22.05.2009, 17:58
Luny, a luat Bucatarasu' toate emoitcoanele
Eu oparesc vitza si fierb sarmalutele in bors, sunt dementiale! tu nu le-ai pus bors deloc?
la 22.05.2009, 20:48
Oana, la astea in foi de vitza nu pun bors, mi se pare suficient de acrisor sucul de rosii...la alea in varza, pun, daca e varza dulce musai, daca e murata,pun daca mai e nevoie.
la 23.05.2009, 14:30
Am scris Luny in loc de Anca Pai sa incerci sa le fierbi in bors sa vezi ce bune sunt! apoi sa pui marar verde deasupra La varza dulce si eu pun bors, e buna asa acrisoara! Mamaaa, si cu rosii prospete de gradina
la 23.05.2009, 15:20
sa stii ca pun bors data viitoare, insa nu si marar, nu ma omor dupa el..poate in carne, in rest, alta vredeata eu nu pun la sarmale, la mine in neam nu se pune
la 29.05.2009, 13:38
Eu pun pe fundul vasului frunze de macris.Chiar acum ma apuc de sarmalute.Nu le fac cu suc de rosii , ci le servim cu mamaliguta si smantana amestecata cu iaurt.
la 29.05.2009, 13:53
Are cineva reteta de sarmulte fierte in dovleac?
la 29.05.2009, 15:06
Roda, pai in ce le fierbi, cu apa?..
Robert, nu stiu cum se fac in dovleac..
la 13.11.2009, 00:26
hihi, intre timp ai facut si sarmalute in dovleac
la 13.11.2009, 11:01
dap, dar nu dau vasul meu de lut!
COMENTEAZA