Sarmalute in foi de vita cu chisca afumata

Postat de adasev12 in Porc
25 Dec 2010 | 5680 vizualizari

nu stiu in alte parti cum ii zice, dar la mine acasa mama asa ii spune...chisca...e carne de porc afumata cu pasat si codimente, introduse in intestin de porc. se pune de obicei la craciun in sarmale...e f buna...zic eu...iar foile de vita se folosesc in zona sotului meu...asa ii plac lui, asa le-am facut...

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 25.12.2010, 17:13
macar ca-mi plac sarmalele,niciodata nu le-am mancat in foi de vita super arata
la 25.12.2010, 17:19
sunt bune Dia, pe cuvant...eu sunt ardeleanca, tot in voi de varza le facema acasa...dar in Moldova se fac frecvent asa...si sunt f usor de manevrat foile de vita, ca sunt subtiri...se pot face mititele...dacaai rabdare...
pupici si craciun fericit Dia!
la 25.12.2010, 17:27
super bune!
la 25.12.2010, 17:31
mersi Luk!
la 25.12.2010, 19:36
cate bunatati zilele astea..nu mai pot
la 25.12.2010, 20:59
eu vin cu colindaaaa!!!Craciun fericit!!
la 26.12.2010, 10:39
rocsi....
la 26.12.2010, 10:40
aziz...vino draga mea, te primesc cu mult drag!
la 26.12.2010, 23:48
Ce arome!Mmmmmmmmm
Si in tarile arabe sunt foarte populare sarmalutele in foi de vita; am invatat de la localnice faptul ca foile de vita cele mai bune sunt cele de la strugurii negrii, deoarece sunt mai acrisoare si mai fragede.
la 27.12.2010, 18:23
nu am mai mancat de mult in foi de vita as manca vreo ...10 5f
la 12.01.2011, 15:48
mihaela, asta nu stiam...eu le fac asa ca la sotul meu in moldova asa se fac in mare parte...si imi si place ca ies mititele si se infasor usor...mersi d efurci , te pup!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking