Sarmalute in foi de vita de vie pe pat de dovlecei, asezonate cu condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

Postat de ladydi in Retete Delikat
24 Iun 2018 | 2120 vizualizari
Sarmalute in foi de vita de vie pe pat de dovlecei, asezonate cu condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

Ingrediente

  • 4 pachete foi de vita de vie
  • 600 g carne tocata de porc
  • 1 dovlecel
  • 300 g dovlecel ras
  • 200 g morcov ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura loboda
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 borcan de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • condimente pentru sarmale Delikat
  • cimbrisor Delikat

Mod de preparare

 

Spalam foile de vita de vie si le oparim cateva minute, apoi le punem la scurs.

Amestecam carnea tocata cu dovlecelul ras, cu morcovul ras, cu ceapa verde tocata marunt, loboda si patrunjelul. Asezonam cu sare, piper si condimente pentru sarmale Delikat.

Curatam dovlecelul si il taiem rondele. Formam sarmalutele.

Intr-o oala incapatoare punem 1 lingura de ulei si acoperim fundul oalei cu frunze de vita de vie. Peste frunzele de vita de vie asezam un rand de rondele de dovlecel, presaram cimbrisor Delikat si asezam un rand de sarmalute. Apoi asezam iar un rand de rondele de dovlecel, cimbrisor si sarmalute, pana terminam ingredientele. La sfarsit turnam borcanul de rosii in bulion, presaram cimbrisor si le punem la fiert la foc mediu spre mic. Sunt gata cand intra furculita usor in foile de vita de vie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita de vie pe pat de dovlecei, asezonate cu condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papricas de pui cu amestec de ierburi

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu amestec de ierburi

Pulpele de pui se cresteaza, se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza cu ierburi si boia de la delikat. Se pun intr-o craticioara in ulei de masline la rumenit, pe...

Citeste continuarea

Rulada de pui cu ficatei picanti si oregano

Postat de madi_marin

Rulada de pui cu ficatei picanti si oregano

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Se adauga si cateii de usturoi, apoi ficateii condimentati din belsug cu sare, oregano, condiment pentru gratar si un praf de chilli si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:13
la 06.07.2018, 09:59
Ce bune sunt sărmăluțele în foi de viță...! Tare mult îmi plac!
la 06.07.2018, 10:31
la 06.07.2018, 20:38
la 07.07.2018, 11:12
Ce bune !!! As servi cu drag si de la tine !!!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking