Sarmalute in foi de vita la slow cooker Crock-Pot

Postat de Bunica in Slow Cooker
2 Iul 2020 | 2041 vizualizari
Sarmalute in foi de vita la slow cooker Crock-Pot

Sarmalute in foi de vita ii plac foarte mult, dar le prepar mai rar. Am avut frunze frumoase de vita si am purces la preparat.

Ingrediente

  • 200 g. carne de vita tocata
  • 400 carne de porc tocata
  • 50 g. orez
  • 1 ceapa galbena potrivita
  • 1 morcov mic ras
  • o legatura de marar
  • 2 rosii
  • 100g. bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100g. bacon

Mod de preparare

Frunzele de vita spalate si cu codita taiata se pun intr-un castron .

Peste ele se toarna apa clocotita cat sa le acopere.

Se lasa circa 5 -7 minute apoi se scot in strecuratoate.

Ceapa se curata de frunzele uscate,spala  si toaca marunt.

Orezul se spala.

Morcovul se curata,spala si se rade pe razatoarea mica.

Carnea tocata de amesteca bine cu ceapa,morcovul,orezul si condimentele.

In vasul de ceramica al corck-potului se pun crengute de marar pentru gust foaia de dafin si jumatate din bulionul de rosii.

Se ia in maina fiecare frunza de vita ,pune carne si infasoara cat mai strans.

Procedeaza la fel pana se termina compozitia de carne.

Sarmalutele se asaza in cerc sau dupa cum doriti.

Deasupra se pun rosiile taiate rondele si bulion.

Punem capacul vasului ,il dam pe programul hild si stam linistit 2,30-3 ore.

Se servesc calde cu smantana sau iaurt.

Au iesit 40 de sarmalute.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de mitinita

Porc teriyaki la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Carnea de porc se taie in bucati de marime egala. Sosul de soia, usturoiul, zaharul brun si ghimbirul se amesteca, apoi se adauga carnea de porc, pe care o punem in vasul aparatului slow...

Citeste continuarea

Negresa de post cu lapte de cocos, visine si nuca la slow cooker Crock-Pot

Postat de rocsi_1612

Negresa de post cu lapte de cocos, visine si nuca la slow cooker Crock-Pot

Intai prajim usor nuca si o tocam grosier. Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il deschidem pentru ca este ceva mai grosut. Intr-un bol punem laptele de cocos cu zaharul si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2020, 16:35
bune, bune Eu am cu varza murata
la 02.07.2020, 16:58
Gustoase!
la 02.07.2020, 17:21
Astea îmi plac cel mai mult...!
la 02.07.2020, 17:38
la 02.07.2020, 18:03
Grozav de bune !!! Urmeaza si la mine in meniu

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking