Sarmalute in foi de vita pregatite si servite in dovleac

Postat de CramaHaiducilor in Mancaruri cu carne
28 Sep 2012 | 13369 vizualizari

Aceasta reteta este una autentic romaneasca, insa putine localuri mai pastreaza traditia de a firbe sarmalele in dovleac. Motivul pentru care noi mai practicam inca acest obicei este simplu, traditia este sfanta la Crama Haiducilor si gustul autentic romanesc este nepretuit. Va poftim pe toti la mese Sa servim bucate alese Vinul sa-l bem din ulcior LA CRAMA HAIDUCILOR!

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 08.07.2013, 10:55
Felicitari, un preparat minunat! Ma bucur ca putem spune ca este romanesc!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking