la 18.10.2010, 20:28 eu adaug ou in tot ce inseamna carne tocata folosita pentru sarmale,chiftelute,perisoare,etc. pentru ca asa am invatat si eu de la mama mea faina nu folosesc deloc
la 18.10.2010, 20:37 Corina, poti edita si sa modifici explicatiile la reteta.
la 18.10.2010, 20:43 Prin zona mea se pun oua in sarmalutele care se fac la nunti..........eu de la mama si de la bunica asa am invatat sa fac fara oua si compozia a iesit beton intotdeauna
la 18.10.2010, 21:05 multumesc fromos ,miha asa voi face (fetitele mele erau in dupa-amiaza aceasta numai in preajma mea si din graba am omis sa scriu despre carne )incet,incet promit sa invat si eu cum sa folosesc site_ul fara a mai gresi.apropo,eu sunt din oltenia(craiova),unde se pare ca se folosesc ingrediente asemanatoare cu cele din moldova(iasi) asa cum zicea Ionix
la 18.10.2010, 23:15 Arata bine sarmalutele,insa la noi in Ardeal nu folosim niciodata oua sau faina in compozitia de sarmale si intotdeauna au consistenta potrivita,chiar si cele de post care sunt fara carne si daca-i vorba de sarmale dau 5 furculite
la 19.10.2010, 00:35 draguta prezentare , rustica
la 19.10.2010, 14:07 Nici in dobrogea nu se pune oua in sarmale daramite faina asta chiar ca nu stiam! UIte deasta imi place mie aici la voi invat multe lucruri unele chiar uimitoare!Oricum cate bordee atatea obicee!
la 19.10.2010, 19:43 Interesanta reteta, imi place