Sarmalute la cuptor in vas de lut

Postat de asubana in Mancaruri cu carne
10 Mar 2011 | 17191 vizualizari

Am avut un fix cu sarmalutele in vas de lut si am trecut direct la fapte. Iata si dovada. Ca sa va convingeti trebuie sa incercati si voi, fie ca sunt de post sau cu carnuri diferite in oala asta de lut au un gust deosebit. ”Se topesc in gura cum se zice”. De recomandat ar fi sa lasati vasul de lut in apa 1 jumatate de ora inainte sa il folositi.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 10.03.2011, 23:55
delicioase
la 11.03.2011, 07:14
Sunt cele mai bune sarmale , facute in vas de lut
la 11.03.2011, 08:57
buneeeee
la 11.03.2011, 10:20
la 11.03.2011, 10:39
sunt cele mai delicioase astea in vas de lut
la 11.03.2011, 13:52
daaaaaaaaa , astea-s adevarate , in vas de lut , da' mie uneori mi-e lene ... tre' sa misc toate-n camara , dupa oala mea draga
la 11.03.2011, 14:35
Ce buneeeee.....cred ca au un gust....de-ti aduce aminte de copilarie..
la 11.03.2011, 18:01
la 12.03.2011, 21:55
eu incerc si caut mijloacele cele mai naturale chiar daca in comert nu mai gasesti nimic natural, oricum sunt destul de scumpe si aceste oale acum dar se merita pentru ca nu e un lucru de unica folosinta pana la urma nu?
la 14.03.2011, 00:13
la 25.03.2011, 13:27
eu mi-am luat vas de lut sau de pamant cum io mai zice, din obor acum 1 ani si ceva si am dat pe el 50 de ron
la 15.09.2011, 21:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking