Sarmalute si ardei umpluti.

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
31 Mai 2010 | 10132 vizualizari

Postarea aceasta o dedic unui amic drag (cât de drag..numa' io ştiu ;))))) care..chipurile.. s-a apucat de gătit :d. Ce dacă fii-sa cea mare a strâmbat din nas şi cea mică a zis că are gust a plăcintă veche :))) el ..bănuiesc că nu s-a descurajat..că zicea într-o zi că ,parcă l-ar interesa şi reţeta de sarmale :d. Urăsc să învelesc sarmale aşa că nu-l chinui pe el ci-i recomand varianta mai simplă, să umple ardei :d :))

Inapoi la reteta

Comentarii (56)

la 31.05.2010, 15:38
Gaby, arata fantastic! In plus, sunt impaturite ca la carte .
la 31.05.2010, 15:40
Multumesc mult Tavi. O lauda din partea ta imi pica bine
la 31.05.2010, 15:52
@Gaby - Hmmm... zi-mi ca nu le-ai facut totusi grase si ti s-a aplecat .
la 31.05.2010, 15:56
Nu , Tavi, in comentarii, ca si in reteta, am zis ca mi-ar fi placut mai grase ( vezi tu, fiecare cu gustul lui... ).Maica-mea, cand eram acasa, prajea slanina pana ce se topea si acolo punea ceapa, morcov, ardel, pasta de tomate ,apoi punea amestecul peste carne si restul ingredientelor. Crede-ma ca erau FOARTE BUNE..insa eu nu gatesc in acelasi "stil", nu sunt sanatoase, sunt mult prea grele pentru ficat.
la 31.05.2010, 15:58
@Tavi ... si pentru ca nu po' sa tac.... ce sa mi se aplece ?
la 31.05.2010, 15:59
ardeiul
la 31.05.2010, 16:00
Gaby, stai linistita, glumeam! Si eu cand invelesc sarmale, folosesc carne mai grasa, si asta mai ales iarna. Nu la asta ma refeream cu aplecatul .
la 31.05.2010, 16:02
@Tavi..stiu ca glumeai si tocmai de asta am "incercat" sa lungesc gluma; dar daca nu merge.....
la 31.05.2010, 16:02
nici mie nu imi place sa impaturesc la sarmale, asta este si motivul pentru care fac foarte rar cu toate ca imi plac la nebunie.................
la 31.05.2010, 16:03
Gaby, nu e frumos sa o lungim dupa ce-ai muncit atata la invelit .
la 31.05.2010, 16:04
gaby gluma voiai sa o lungesti? sa te ajut eu?
la 31.05.2010, 16:04
Tavi
la 31.05.2010, 16:05
. sincer , nu e vorba ca nu-mi place sa le invelesc in general ci DOAR cu varza verde. Daca-i vorba de varza murata, frunze de vita sau stevie e ok..asa ca hai sa le lungim sa obtinem varza a la cluj ))
la 31.05.2010, 16:07
@Ela..de tine nu ma indoiesc )))nici nu tre' sa aduc vorba ca stii singura )))
la 31.05.2010, 16:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking