la 27.10.2010, 20:52 rocsule sper din tot sufletu ca ti-a reaparut zambetu pe fata ta
la 27.10.2010, 20:53 denstiztuza
la 27.10.2010, 20:53 ionela nu mai am dar fac
la 27.10.2010, 20:54 mitinita intradevar facusem 4 portii deci 48 bucati atuncinu erau toate pnetru mine
la 27.10.2010, 20:55 vai bunicamultumesc din sufletesti o bunica dulce foc
la 27.10.2010, 20:55 adinuta si eu dau 5incearca nu ai sa regreti
la 27.10.2010, 20:56 ingelasha 24incearcale nu vei regreta doar ca trebuie sa le alsi ceva timp la insiropat dar merita vei vedea
la 27.10.2010, 20:57 onuta cum sa nu am iubita si pt tine doar eu fac industiral
la 01.11.2010, 15:00 chiar asanebunie
la 01.11.2010, 16:06 liati-a da da nu mai edaca vi fac altele
la 13.11.2010, 15:58 prajitura mea preferata ..si totusi nu ma vad reusind sa fac asa ceva felicitari ptr reteta
la 25.11.2010, 15:20 Vreau sa fac reteta aceasta de savarine si vreau sa te intreb ceva. Am mai vazut aceasta reteta pe alte bloguri si fetele spuneau ca se lasa 12-15 ore dupa coacere, inainte de a se insiropa. Tu cat timp le-ai lasat? Merci.
la 25.11.2010, 15:35 Criss eu asa cum am scris si in reteta le coc le lasa sa se raceasca,dupa care se taie un capacel mic si le insiropez bine de tot in mai multe etape de 3-4 ori la un anumit interval,stiu eu 1 ora .Se lasa asa pana a a doua zi ,cand abia atuni vor fi umplute cu frisca .Pana a doau zi isi vor dubla volumu bine de tot.Spor la munca ,iar daca te mai pot ajuta cu ceva
la 25.11.2010, 15:39 Capacelu se taie din partea de jos de la baza ,iar partea de sus se intoarce si se insiropeaza bine,vezi foto ,arata mult mai bine asa.