Schweinefilet-File de porc

Postat de cris2711 in Porc
27 Dec 2010 | 5337 vizualizari
Schweinefilet-File de porc

Schweinefile pregatim si cu fasole verde impaturata in sunca afumata (taiata cat mai subtire la macelarie).Fasolea este de la borcan sau doza ,gata preparata(fiarta) si se incalzeste inainte de servirea mesei impreuna cu carnea la cuptor.pofta buna tuturor.In poza se vede file porc cu fasolea impaturata in sunca,spätzle si sosul de ciuperci pe care l-am prezentat mai jos.

Ingrediente

  • 1,5 kilogram file de porc
  • sare
  • piper
  • Boia
  • 150 grame unt

Mod de preparare

File de porc se taie in felii de cam 3 centimetrii grosime,se dau cu sare,piper si boia pe ambele parti se bat usor cu mana.Se incinde bine untul intr-o tigaie si cand  este incins se adauga bucatile de file,sa nu se atinga una de alta si se lasa pe fiecare parte cate2,5 minute(nu mai mult).Carnea trebuie sa fie rosa,moale si suculenta.Cand sunt gata se iau din tigaie si se pun intr-o tava la cuptor la 120 grade pentru 15 minute inainte de servirea mesei:

Daca ti-a placut reteta noastra "Schweinefilet-File de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (68)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste de porc dulci picante

Postat de timea

Coaste de porc dulci picante

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru marinat, ceapa, usturoiul si cimbrul tocandu-le mai intai marunt. Punem coastele intr-o punga de friptura peste carne turnam amestecul de mai...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

Postat de gurita_ta2005

Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra. Catelul de usturoi se curata si se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.12.2010, 17:39
prezeeeeeeeeeeent cu tot cu furculite
la 27.12.2010, 17:43
Dia ,te invit cu drag,asta am papat noi.si strang tare si pup
la 27.12.2010, 17:48
deci facem ce facem si tot mancam pe la toate casele pup si io Cris
la 27.12.2010, 17:57
la Baia Mare se mananca tare bine,nu-i asa?cand vad ce retete ai ce bine arati in poza
la 27.12.2010, 17:58
Am sosit si eu la o portie Cris , nu cred ca ti-am urat bun venit aici ...

Vezi toate comentariile (68)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking