Ingrediente
- 300 gr de scoici cu ou (paste)
- 200 gr de sunca
- 200 gr cascaval Delaco
- 200 gr smantana lichida Meggle
- 1 ceapa rosie potrivita
- 1 ardei kapia rosu
- un praf de sare
Mod de preparare
Scoicile le punem intr-o oala cu apa la fiert cu un praf de sare, pentru 10 minute de cand clocoteste apa. Ceapa, ardeiul kapia si sunca le tocam marunt. Cascavalul il radem pe razatoarea cu ochiuri mari.
Intr-o tigaie, punem putin ulei si calim pentru inceput ceapa, ardeiul si sunca. Cand sunt gata, adaugam smantana si cascavalul ras. Le amestecam bine si le lasam pe foc 2 minute.
Cand scoicile au fiert, le scurgem bine de apa, le punem intr-un castron si turnam peste ele continutul preparat in tigaie. Omogenizam bine si le servim calde, cat si reci. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici delicioase cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|