Scoici inabusite (Ameijoa á Bulhão Pato)
Postat de xana in Fructe de mare 14 Aug 2013 | 3579 vizualizari
Trebuie sa recunosc ca la reteta asta am fost mai mult fotograf. Din cand in cand sotul trece la oale si face ce stie el mai bine, scoici, pacat ca e cam rarut :)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 14.08.2013, 17:35
Pe placul meu!
la 14.08.2013, 17:38
ce-mi plac astea nu sunt vongole?asa se numesc in italiana...in romana nu stiu
la 14.08.2013, 17:55
Da, in italiana, scoici e vongole, daca nu ma insel, eu am tradus din portugheza(ca sa fiu mai sigura)cu google si mi-a dat `scoici` Sunt vietnameze, cred ca la noi se gasesc din astea.
la 14.08.2013, 18:51
Interesant, nu am papat!
la 14.08.2013, 19:18
Sunt foarte bune si rapide, eu le fac de multe ori. Am uitat sa mentionez in reteta ca cele care nu se deschid la fiert, le aruncam
la 14.08.2013, 19:29
asa e se arunca ca nu sunt bune,poti sa modifici
la 14.08.2013, 19:30
bune
la 14.08.2013, 21:25
la 28.09.2013, 23:00
da asa este mîncărurile potugheze sunt foarte gustoase si sănătoase
COMENTEAZA