Scoici inabusite (Ameijoa á Bulhão Pato)

Postat de xana in Fructe de mare
14 Aug 2013 | 3579 vizualizari

Trebuie sa recunosc ca la reteta asta am fost mai mult fotograf. Din cand in cand sotul trece la oale si face ce stie el mai bine, scoici, pacat ca e cam rarut :)

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 14.08.2013, 17:35
Pe placul meu!
la 14.08.2013, 17:38
ce-mi plac astea nu sunt vongole?asa se numesc in italiana...in romana nu stiu
la 14.08.2013, 17:45
la 14.08.2013, 17:49
la 14.08.2013, 17:55
Da, in italiana, scoici e vongole, daca nu ma insel, eu am tradus din portugheza(ca sa fiu mai sigura)cu google si mi-a dat `scoici` Sunt vietnameze, cred ca la noi se gasesc din astea.
la 14.08.2013, 17:58
la 14.08.2013, 18:38
la 14.08.2013, 18:51
Interesant, nu am papat!
la 14.08.2013, 19:18
Sunt foarte bune si rapide, eu le fac de multe ori. Am uitat sa mentionez in reteta ca cele care nu se deschid la fiert, le aruncam
la 14.08.2013, 19:29
asa e se arunca ca nu sunt bune,poti sa modifici
la 14.08.2013, 19:30
bune
la 14.08.2013, 21:25
la 16.08.2013, 02:00
la 28.09.2013, 23:00
da asa este mîncărurile potugheze sunt foarte gustoase si sănătoase

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking