Scoici la tigaie cu usturoi si vin

Postat de susu in Fructe de mare
27 Iul 2015 | 5313 vizualizari

O minunatie, midii aromate si bune, serviti-le impreuna cu sosul ramas de la gatit. Am muncit juma de zi numai sa le curat, nu-mi place sa gasesc niciun fir de nisip asa ca....dar rezultatul a meritat, cele mai bune pe care le-am mancat

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 28.07.2015, 08:50
la 28.07.2015, 11:41
Simplu si bun
la 28.07.2015, 13:25
Un preparat elegant insotit de un vin alb sec sau demi-sec
la 28.07.2015, 15:05
preferatele mele,aseara am papat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking