Scoici Saint Jacques cu morcovi si lapte de cocos

Postat de ctlina in Fructe de mare
26 Dec 2016 | 4616 vizualizari

O reteta foarte fina si delicioasa. Am incercat-o pentru a o face de sarbatori. Adoptata in unanimitate :) Scoicile Saint Jacques (Sfântul Iacob, în limba română) sunt moluște marine, din familia Bivalvia. Au 2 cochilii simetrice ce conțin în mijloc carnea de scoică – mușchiul (albă) și, cel mai adesea, un brâu de icre (de culoare portocalie). Scoica Saint Jacques este simbolul Sfântului Iacob, de unde și numele ei. Legenda spune că Sfântul Iacob a salvat un cavaler de la înec; cavalerul a ieșit la suprafață acoperit de scoici.   http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/scoici-saint-jacques-cu-morcovi-si.html

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 26.12.2016, 18:20
Ceva diferit pentru perioada asta a anului.
la 26.12.2016, 19:03
la 26.12.2016, 20:36
la 26.12.2016, 21:52
la 27.12.2016, 08:50
hmmm ce imi plac fructele de mare in lapte de cocos
la 27.12.2016, 15:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking