Scovergi umplute cu praz

Postat de Ina in Mancaruri de legume
6 Mar 2013 | 9475 vizualizari

Pentru ca tot aveam praz din recolta proprie, am experimentat si aceste scovergi , care s-au "evaporat" cat ai zice... praz :))

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 06.03.2013, 16:49
Yummy!
la 06.03.2013, 16:59
delicioase! poza aia ma face sa salivez.
la 06.03.2013, 17:14
suuper
la 06.03.2013, 17:21
Am sosit acasa , da' vad ca nu mi-ati lasat nimic
la 06.03.2013, 17:31
nu vad termenul de valabilitate tre sa gust sa vad daca mai sunt bune)
la 06.03.2013, 18:16
astea sunt d'alea cu data de durabilitate minimala , nu cu data limita de consum ) Deci poti consuma si dupa ce expira, ca nu patesti nimic )
la 06.03.2013, 18:26
Pai... nu mai ai?
la 06.03.2013, 20:07
Ia uite ce avem aici!
N-am mancat, dar cred ca mi-ar placea
la 06.03.2013, 20:08
Mena, nu
la 06.03.2013, 20:09
Meri, a fost prima data cand le-am facut, dar sigur voi mai face. Ne-au placut mult
la 06.03.2013, 20:21
la 06.03.2013, 21:09
Ce faine sunt!
la 06.03.2013, 21:42
Bune, bune! Am în plan cu varză!Dar planul se poate schimba, că tot a fost o săptămână plină de praz!
la 06.03.2013, 21:44
vreau si eu imi plac

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking