Scufite cu branza si verdeata

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
27 Iul 2016 | 2760 vizualizari
Scufite cu branza si verdeata

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa de la Delaco. Se pot consuma alaturi de alte aperitive intr-un cadru mai mult sau mai putin festiv :)

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde;
  • o cutie branza cu smantana;
  • sare dupa gust;
  • cateva fire de patrunjel si marar;
  • pentru decor : cateva rosii cherry si un castravete.

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau.

Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.

Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2016/05/scufite-cu-branza-si-verdeata.html 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scufite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv clatite cu dovlecei

Postat de sufletista

Aperitiv clatite cu dovlecei

Dovlecelul il curatam si il dam prin razatoarea mare. Presaram 1 lingurita sare si lasam deoparte. Intr-un vas, amestecam faina cernuta cu sarea, piper, praf de copt, adaugam branza, dovlecelul...

Citeste continuarea

Mamaliga umpluta

Postat de caroline

Mamaliga umpluta

Punem apa cu sare la fiert si presaram putin malai. Cand incepe apa sa fiarba, punem putin cate putin malaiul si amestecam in continuu cu un tel, evitand sa se faca cocoloase.   Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2016, 16:02
bune
la 27.07.2016, 16:09
super!
la 27.07.2016, 17:20
bune
la 27.07.2016, 19:25
la 27.07.2016, 20:26

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking