Sepia a la plancha
Postat de vik in Aperitive / Garnituri 30 Iun 2010 | 14609 vizualizari
sepie la tigaie
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 30.06.2010, 13:45
Nu ma omor dupa fructe de mare,dar iti las furculitele,apropo care nu sunt.Dar revin
la 30.06.2010, 13:57
Laly, eu doar le gatesc, nu le si mananc
la 30.06.2010, 14:43
sepia a la sarten?nici eu nu mananc dar trebuia sa gatesc cand lucram in case!!!
la 30.06.2010, 14:46
am rezolvat cu furcile. Nu am papat asa ceva, dar ma tenteaza. Primesc?
la 30.06.2010, 14:54
mie imi plac foarte mult fructele de mare las ca pap eu si pentru voi
la 30.06.2010, 15:36
Eu ce sa zic Ina?
Primesti intotdeauna daca te porti frumos... (cel putin pe mine asa ma prostea mama cand eram mica
la 30.06.2010, 15:49
As gusta si eu putin...
la 30.04.2014, 21:35
Reteta este de rahat, nu ati dat absolut nici un detaliu, nici macar despre cum se sareaza si daca se sareaza rosiile, sepia daca este proaspata sau curatata. In plus, unde naiba ati mancat voi combinatia patrunjel cu ulei si usturoi? asta se cheama salsa verde? aia implica menta, tarhon, piper, coriandru... Pe langa faptul ca este foarte gretos datorita uleiului nici macar nu se potriveste cu fructele de mare iar rosiile sunt oribile datorita sosului de soia care le da o aroma teribila. Nu mai postati toate tampeniile, cititi naibii reteta inainte de a o posta, sepiile nu sunt chiar asa ieftine ca puiul sau porcul sau vita, nu cred ca-i convine nimanui sa strice sepiile cu o prostie de reteta ca aceasta
COMENTEAZA