Shaorma cu de toate

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
30 Sep 2020 | 2624 vizualizari
Shaorma cu de toate

Ingrediente

  • 1 kg pulpa d eporc
  • boia de ardei dulce
  • ghimbir pudra
  • sare
  • piper
  • turmenic
  • usturoi pudra
  • ulei de masline
  • coriandro
  • Maioneza
  • 2 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • zeama de lamaie
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura dulceata de ardei
  • 2 linguri smantana
  • usturoi pudra sau 1 catel zdrobit
  • cartofi prajitit
  • salata
  • rosii
  • castraveti murati

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam condimentele impreuna cu uleiul adaugam carnea de porc(care eu am taiat-o felii ca pentru snitele)am amestecat si am lasat la rece 1 ora.

Adaugam carnea in tava unsa cu ulei si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos.(in tava am adaugat 200 g de gusa taiata felii)

Intre timp curatam cartofi si ii prajim(eu am ales sa ii fac la cuptor)

Intr-un bol amestecam galbenusul crud cu cel fiert(sa nu fie foarte fiert pentru ca nu se sfaramiteaza bine)adaugam mustarul,zeama de lamaie si in fir subtire ulei in functie de cata maioneza dorim.

Maioneza am impartito in 3 boluri,am adaugat intr-un bol 2 linguri smantana,usturoi,amestecam pana ce se omogenizeaza,in celalalt bol dulceata de ardei iute,1 lingura smantana.

Ungem o lipie cu maioneza simpla,fasii de carne,cartofii,sos picant si sos de usturoi,salata ruptabucati,castraveti,rosii si rulam cat mai strans.

La capete o strangem cu folie de aluminiu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Shaorma - cu de toate:)

Postat de Retetegg

Shaorma - cu de toate:)

Am incalzit lipiile si le-am uns cu sos de maioneza. Am adaugat carnea de pui tocata bucati si pregatita de grill, cartofii prajiti, dovlecel pregatit la grill, ciuperci pregatite la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.09.2020, 19:53
Cu așa o prezentare faină, toată lumea ar vrea să mănânce așa ceva...!
la 30.09.2020, 19:59
Shaorma de casa im place si mie, ca iti pui ce vrei in ea! Cred ca am sa pregatesc curand, ca mi-ai facut pofta!
la 30.09.2020, 20:03
la 30.09.2020, 20:04
la 30.09.2020, 20:22
De toate astea puteai sa pui mai multe..sunt cam silfide shaormitele...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking