Shaorma cu pui

Postat de kamy in Pui
7 Mar 2011 | 8562 vizualizari

Ieri am facut friptura si ptr ca am mai ramas 2 pulpe,am zis sa fac shaorma ptr azi la cina. Am facut-o dupa gustul Sabinei.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 07.03.2011, 23:00
yummy ce buna e..
la 07.03.2011, 23:09
Super Kamy
la 07.03.2011, 23:19
luk...ms asa de tarziu i-a dat bucataras acceptul de am crezut ca nu mai vede nimeni ce am mancat noi la cina
la 07.03.2011, 23:20
nico...mersi
la 07.03.2011, 23:22
Cred ca i-a placut mult Sabynutei....mai ales stiut este faptul ca in general copiii sunt mari pofticiosi de fast food...asa macar e mult mai sanatos ca e de la mami
la 07.03.2011, 23:30
ruxy...eu fac des cand ramane friptura chiar si de porc dar sosurile nu i le-am putut putut inlocui cu nimic am facut si ketchup de casa dar degeaba...nu-l mananca nici nu mai fac...si asta numai de cand e mai maricica...mica papa detoate
la 08.03.2011, 07:44
o primavara minunata Kamy
la 08.03.2011, 08:34
bun bun
la 08.03.2011, 08:48
la 08.03.2011, 09:57
la 08.03.2011, 10:12
delicios
la 08.03.2011, 11:08
mona....draga mea la fel si tie
la 08.03.2011, 11:08
vladimir....multumesc
la 08.03.2011, 11:09
elena,diva....
la 08.03.2011, 11:09
lau...merci

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking