Ingrediente
- 3 pulpe pui
- 1 kg cartofi
- 5-6 catei de usturoi
- o ceapa
- o rosie mare
- 3 felii branza de vaca
- varza(200g)
- 3 lg maioneza ligt
- 300 g smantana (20% grasime)
- piper
- cimbru
- delicat legume
- castraveti in otet
- gogosari in otet
- ulei pt prajit
- ketchup
Mod de preparare
Spalam si curatam cartofii,ii taiem feliute nu prea subtiri si punem la prajit in uleiul incins si presaram o lingurita delicat.
Spalam si dezosam pulpele de pui si incercam sa le facem sa arate ca niste filete si le ungem cu putin piper,delicat si cimbru si intr-o tigaie frigem filetele fara ulei sau doar unsa putin tigaia.
Cand cartofii s-au prajit ii scoatem intr-un vas tapetat cu prosoape de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei si la fel procedam si cu puiul.
Pana se prajesc facem sosul.
Pisam usturoiul, adaugam condimentele dupa gust si amestecam bine,apoi punem maioneza si din nou amestecam si in final smantana amestecand bine.
Tocam varza,ceapa,castravetii si gogosarii si ii asezam frumos pe farfurie pe rand nu amestecat.
Taiem si puiul cubulete mici si il portionam pe farfurii,punem pe farfurii si cartofii.Pe deasupra t punem sos si ketchup dupa preferinta,apoi asezam peste cate o felie de branza si 2-3 rondele de rosie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui la farfurie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|