Sirop de catina cu miere

Postat de privatelaura in Sirop / Compot
8 Oct 2012 | 14992 vizualizari

Explozie de vitamina C, asa s-ar putea traduce catina. Contine vitamina A, C, complexul B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Catina este bogata si in beta-caroten (mai mult decat are morcovul), dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali. In fiecare toamna fac suc de catina, nu lipseste si il consumam in ceai sau cu apa sau asa simplu, cate o lingurita pe zi. Costa foarte putin, dar e de milioane!

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 12.10.2012, 12:38
Sanatate curata!
la 20.11.2012, 13:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking