Slanina fiarta cu boia si usturoi verde

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
10 Mai 2016 | 3661 vizualizari

 Am avut slanina proaspata de porc rasa Mangalita .Nu am pus-o toata la topit sau la afumat , am pastrat doua bucati frumoase[ asa cum imi place mie cu o fasie de carne ]  de pe burta . Zeama de varza nu am avut sa folosesc la fierbere asa ca am ,, ghicit '' ceva . Am inlocuit zeama de varza cu zeama de la gogosarii marinati . Ce sa va spun ? De cum au zarit pe masa slaninuta fiarta , musafirii au  fost cu ochii pe ea . Si.... ,,s-a topit'' rapid !!!:D Un aperitiv gustos , curat , si mult mai sanatos decat orice mezel procesat .

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 12.05.2016, 23:00
Anca , macar din Paste-n Craciun ne permitem
la 12.05.2016, 23:01
Roxana vad ca nu tie frica
la 18.05.2016, 20:56
extra
la 18.05.2016, 23:41

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking