Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper
Postat de Mutulica in Aperitive / Garnituri 28 Oct 2016 | 13615 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 29.10.2016, 07:30
Va multumesc pentru atentie si postari!
la 29.10.2016, 08:54
cum sa refuzi asa ceva? Rece de la frigider imi place si... doar un degetel de tuica, te rog!
la 30.10.2016, 08:03
Nu ma dau in vant dupa slanina fiarta, dar apreciez ce ai facut! Bravo!
la 30.10.2016, 08:41
Saru-mana !
la 30.10.2016, 22:49
Cam de multisor nu am mancat asa ceva !!! Imi place ca ai specificat ca nu trebuie prea mult fiarta Corecta reteta , cu tuica Incearaca si fiarta in zeama acra de varza
la 31.10.2016, 06:44
Saru-mana pentru sfat,Mihaela!
la 02.11.2016, 09:16
Costele,clar votez si eu cu sunca in defavoarea ceaiului ))))
Tare mult imi place si mie doar ca e pe lista cu bunatati de mancat doar in cazul in care nu pot scapa de pofta in niciun fel )))
Sa-i spui nevestei sa-ti mai lase si tie condimentele la indemana,ca vad ca te pricepi foarte bine
la 02.11.2016, 10:56
Saru-mana,Dia!
la 06.11.2016, 11:00
Bunăăăăăăăăăăăă
la 06.11.2016, 14:20
Saru-mana !
la 12.12.2018, 00:08
daaa.... merge afumata dupa??? asa oleak!!
la 12.12.2018, 08:06
Cum sa nu!Toate cele bune!
COMENTEAZA