Snitel crocant din pulpe de pui

Postat de MotanLaOale in Pui
26 Sep 2019 | 6760 vizualizari
Snitel crocant din pulpe de pui

Ingrediente

  • 800 g pulpe de pui dezosate (10 buc.)
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet granulat
  • condiment pentru carne de pui
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata, se spala foarte bine si se usuca.

Pulpele de pui se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.  

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.

Pulpele de pui se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Eu le-am mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui Cacciatore (Reteta Video)

Postat de Ina75

Pui Cacciatore (Reteta Video)

PASUL 1 Taiem ceapa solzisori. Tocam fin usturoiul. Tocam marunt frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri. Maruntim cimbrul. PASUL 2 Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta inalta....

Citeste continuarea

Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

Postat de AdrianUdrea

Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc. Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2019, 14:11
delicioase
la 26.09.2019, 15:55
la 26.09.2019, 16:21
Preferatele copiilor!
la 26.09.2019, 16:59
Multumesc
la 26.09.2019, 18:03
Foarte bun!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking