Snitel cu susan si piure de cartofi

Postat de kamy in Porc
9 Dec 2010 | 6091 vizualizari
Snitel cu susan si piure de cartofi

susanul imi place ff mult ,asa ca nu pierd nici o ocazie sa nu-l folosesc

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 2-3 lg.seminte susan
  • 3 oua
  • faina
  • sare,piper
  • cartofi
  • unt
  • lapte
  • nucsoara

Mod de preparare

Intai am curatat cartofii,i-am spalat,i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert in apa cu sare.

Muschiuletul l-am spalat,l-am sters si i-am indepartat pielitele cu un cutit ascutit si care taie bine.L-am taiat felii ca ptr snitele(nu prea groase)le-am batut bine,le-am sarat si piperat.

Ouale le-am batut bine(intr-o farfurie adanca)cu putina sare,am adaugat 3 lg.seminte susan,faina cat sa devina ca o pasta mai grosuta si la sfarsit am pus 1-2 lg.apa minerala,pana ajunge la consistenta unei compozitii ca de clatite,putin mai groasa.

Am trecut snitelele prin compozitie si le-am prajit pe ambele parti,in uleiul incins,dupa care le-am asezat pe servetele absorbante.

Cartofii dupa ce s-au fiert(cand ii incercam cu furculita se rup)ii scurgem de apa,cu un mixer ii batem bine,adaugam unt sau margarina(1-2 ling.)dupa care lapte,pic cu pic ca la maioneza(asa piureul va deveni ff pufos).punem sare dupa gust si nucsoara,daca va place.

Noi am servit cu salata verde cu ridichi si usturoi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu susan si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi piure cu snitel cu susan

Postat de TAB1TA

Cartofi piure cu snitel cu susan

Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurge apa, se adauga laptele cald si se paseaza pana rezulta un piure....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2010, 19:41
nu am facut niciodata de porc dar am auzit ca sunt gustoase
la 09.12.2010, 19:44
la 09.12.2010, 20:05
rocsi...poi cum asa poi fa ...din muschiulet sau cotlet e buuun
la 09.12.2010, 20:06
tanya...ms
la 09.12.2010, 20:07

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking