Snitel de pui cu sunca si ciuperci

Postat de ela in Pui
3 Ian 2013 | 37114 vizualizari
Snitel de pui cu sunca si ciuperci

am mai facut ceva asemanator si mi-a placut tare mult,azi am facut ceva modificari si completari...e o bunatate...e un fel de cordon bleu

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui dezosat fara piele
  • ciuperci din conserva
  • 4 felii branza topita
  • 2 felii sunca presata
  • oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • scobitori

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem in doua si facem buzunare la fiecare patru bucati.

Pe o felie de branza topita punem ciupercile taiate marunt si o jumatate de felie de sunca presata pe care o punem in mijloc la pieptul de pui si pridem cu doua scobitori sa nu se desfaca.

Batem ouale cu sare si piper.Amestecam faina cu pesmetul.Dam bucatile de carne prin amestecul de faina si pesmet,trecem prin oua,apoi prin pesmet si din nou prin oua.Punem la prajit in ulei incins,la foc mic si intoarcem pe ambele fete si chiar pe laterale pana se rumeneste frumos.Servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Pui umplut cu cartofi noi

Postat de merisor67

Pui umplut cu cartofi noi

Curatam usturoiul si il pisam bine, il frecam cu uleiul si sare apoi adaugam patrunjelul tocat, piperul, boiaua de ardei si oregano. Spalam bine puiul il intepam cu o furculita din loc in loc...

Citeste continuarea

Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei copt

Postat de oanapl

Tocanita din pipote, ficatei de pui si ardei copt

Speli pipotele și ficățeii de pui, le tai în bucăți mai mici și le pui la fiert în apă cu sare (eu le-am pus în vase diferite). Le lași să fiarbă pe jumătate. Scurgi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2013, 23:55
la 03.01.2013, 23:55
la 04.01.2013, 00:01
vreau si euuuuuuuuuuuu
la 04.01.2013, 00:05
Andreea,inca sunt caldute
la 04.01.2013, 08:04

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking