Ingrediente
- 1 kg piept pui
- castraveti murati
- gogosari murati [ sau proaspeti]
- 250 gr cascaval
- 250 gr sunca
- mustar cu hrean sau iute
- faina
- sare
- 3 oua
- 3 linguri lapte [ iaurt , smantana]
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Pieptul de pui se portioneaza , se bate , se sareaza si se unge pe o parte cu mustar si putin ou batut .
Pe fiecare felie se pune un bastonas subtire de sunca [ de lungimea feliei de carne], un bastonas de cascaval , un bastonas de castravete murat si o felie de gogosar .
Se ruleaza atent bucatile de carne , se dau prin faina si ou batut cu lapte + sare . Daca doriti mai crocant , puteti da si prin pesmet .
Prajiti in ulei incins pe toate partile . Scoateti pe prosoape absorbante de hartie .
Se pot servi calde cu garnitura de legume sau cartofi .
Sunt decorative pe platourile cu aperitive. Se portioneaza dupa ce s-au racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele rulate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|