Snitel de pui in aluat de cartofi

Postat de mon in Mancaruri cu carne
16 Noi 2012 | 3654 vizualizari
Snitel de pui in aluat de cartofi

Ingrediente

  • 800 g piept de pui
  • 800 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa
  • 50 g branza tare
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 3 linguri unt
  • ulei,sare,piper

Mod de preparare

Se spala cartofii,se fierb in apa cu sare se lasa sa se raceasca dupa care se curata de coaja.Se dau pe razatoare impreuna cu ceapa si branza si se pun toate intr-un castron.Se adauga ouale, faina si patrunjel se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pieptul de pui se taie felii se bate cu ciocanul de snitele se condimenteaza dupa gust apoi se prajesc in unt pe ambele parti,se lasa sa se raceasca putin dupa care se acopera cu aluatul de cartofi.Se prajesc snitelele cu aluat in putin ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecei si/sau ardei umpluti la Philips Multicooker

Postat de Doinavar

Dovlecei si/sau ardei umpluti la Philips Multicooker

Dovleceii curatati i-am taiat in doua si i-am scobit, am scos cotoarele ardeilor. (Puteti sa umpleti doar dovlecei sau ardei, ce si cum aveti.) Am curatat morcovul, ceapa si prazul si le-am...

Citeste continuarea

Chiftelute marinate in sos de rosii

Postat de mihaelar63

Chiftelute marinate in sos de rosii

Se prepara materialul pentru chiftele amestecand toate ingredientele . Cu mainile unse cu ulei formati chiftelute dupa forma si marimea preferata . Prajiti chiftelutele in ulei incins ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2012, 00:21
bune
la 17.11.2012, 00:27
foarte bune!
la 17.11.2012, 07:34
Cred ca e bun, ziceam si eu ca am sa incerc, dar n-am ajuns
la 17.11.2012, 09:12
la 17.11.2012, 10:18

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking