Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.

Postat de reisnaor_2006 in Pui
28 Apr 2015 | 7932 vizualizari
Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.

Snitelul din piept de pui este mult mai light decat snitelul din carne de porc

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • pesmet
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 300 gr de ciuperci champignon
  • 50 gr casaval
  • 200 gr orez prefiert
  • 100 gr zeama de supa
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

            Pieptul de pui se spala si se taie felii subtiri. Se bate usor cu ciocanelul de lemn pentru a-l fragezi ,se pipereaza si se sareaza.Bateti ouale cu sare si piper pana cand albusul si galbenusul s-au omogenizat. 
            In tigaie se pune uleiul si se lasa la incins. Se ia o fasie din pieptul de pui, se da prin faina, pesmet, apoi prin ou si din nou prin pesmet (in ultima parte apasati bine sa se prinda pesmetul de ou), apoi puneti la prajit in uleiul incins.

            Procedati astfel si cu restul bucatilor de pui. Lasati sa se prajeasca pe o parte pana capata culoarea aurie si intoarceti pe cealalta parte. Cand cealalta parte are culoarea aurie scoateti snitelul din tigaie.

            Pregatiti o farfurie acoperita cu un prosop de hartie. Asezati snitelul pentru a absorbi excesul de de ulei. Dupa ce uleiul a fost absorbit, asezati snitelele in alta farfurie si schimbati prosopul de hartie pentru celelalte snitele.Pofta buna!

            Ptr garnitura pregatim ciupercile la cuptor:le curatam de codite,le saram si piperam si le d-am la cuptor ptr 10 minute,dupa care punem peste ele cascavalul ras si le mai lasam pana se topeste cascavalul.

             Orezul prefiert il fierbem in apa cu sare 10-15 minute.Separat curatam ceapa,o tocam marunt si o calim in ulei.Cand este gata punem deasupra orezul si 100 gr de zeama de supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez." nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel de pui

Postat de CameliaComan

Snitel de pui

Pentru inceput trebuie spalam carnea de pui, apoi o uscam bine cu hartie de bucatarie. Batem carnea cu un ciocan de snitele. Intr-o farfurie adanca batem cele 6 oua cu putina sare si piper....

Citeste continuarea

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)

Postat de Ina75

Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)

Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam. Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.04.2015, 16:15
Vin la masa
la 28.04.2015, 16:15
Tare bine arata!
la 28.04.2015, 16:18
multumesc,Miha te astept
la 28.04.2015, 16:26
bune bune
la 28.04.2015, 16:30
yumyyy

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking