Ingrediente
- 3 piepti de pui
- 100 g caise uscate
- 100 g cascaval
- cateva frunze de salvie verde sau uscata, cum are fiecare
- 50 g alune de padure sau migdale macinate
- 3 oua
- 100 g faina
- 150 g pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
- Garnitura
- 1 lingura unt
- mazare
- pastai
- morcovi mici (toate congelate)
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura marar
Mod de preparare
Pieptului dezosat, fara piele, taiat in jumatati pe latime ii facem buzunare la fiecare bucata. Le condimentam cu sare si piper si le lasam deoparte.
Intr-un castron amestecam caisele taiate marunt, cascavalul ras mare, migdalele, salvia si un ou batut. Omogenizam bine totul si cu aceasta compozitie umplem fiecare bucata de piept, prindem cu scobitori, apoi trecem prin faina, ou batut, pesmet si prajim in ulei incins la foc moderat si le scoatem pe prosoape de hartie.
Pentru garnitura punem la fiert in apa cu sare toate ingredientele, dupa ce au fiert le scurgem si le sotam in untul incins si cateii de usturoi cateva minute. Condimentam cu sare, piper, adaugam mararul taiat marunt si servim.
Pe farfurie punem garnitura, alaturi snitelul taiat felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel imperial" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|