Snitel vienez

Postat de timea in Vita
20 Mar 2015 | 7062 vizualizari

Snitelul vienez este o reteta veche din secolul al XIX -lea din Austria si se face din carne de vita si cu pesmet. Fraged in interior si crocant in exterior, snitelul vienez se serveste in general cu cartofi si o felie de lamaie. In zilele noastre acest snitel se face si din carne de pui, curcan sau porc si toate variantele sunt gustoase, dar parca tot reteta originala e cea mai buna. Eu am folosit o carne frageda de vitel.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 20.03.2015, 23:33
bun, bun
la 21.03.2015, 06:59
foarte bun!
la 21.03.2015, 08:22
Si mie tot cu vitel imi place cel mai mult!!
la 21.03.2015, 08:39
la 21.03.2015, 09:49
Arata grozav!
la 21.03.2015, 10:17
Foarte bun si satios!
la 21.03.2015, 12:25
ah! nu am facut asa niciodata. fac, nu?
la 21.03.2015, 12:30
hmmmm ce imi place!
la 21.03.2015, 12:45
ma bucur ca va plac
la 21.03.2015, 12:45
Gabi dar cum, eu numai asa stiam snitelele cand eram copil
la 21.03.2015, 15:38
Un clasic mereu actual . Imi place cum ai portionat carnea
la 21.03.2015, 21:33
Oare cine nu iubeste snitelele?
la 22.03.2015, 13:12
Ce bine arata!
la 22.03.2015, 18:49
multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking