Snitel vienez

Postat de timea in Vita
20 Mar 2015 | 7075 vizualizari

Snitelul vienez este o reteta veche din secolul al XIX -lea din Austria si se face din carne de vita si cu pesmet. Fraged in interior si crocant in exterior, snitelul vienez se serveste in general cu cartofi si o felie de lamaie. In zilele noastre acest snitel se face si din carne de pui, curcan sau porc si toate variantele sunt gustoase, dar parca tot reteta originala e cea mai buna. Eu am folosit o carne frageda de vitel.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 20.03.2015, 20:33
heyyyy arunca si dupa mine cu doua bucati una pt.mine ,una pt.Klaus)
la 20.03.2015, 20:34
Preferatul meu
la 20.03.2015, 20:42
bun bun
la 20.03.2015, 20:46
E mancat,nu mai vreau...
la 20.03.2015, 20:46
am aruncat, le-ai prins Cristina?
la 20.03.2015, 20:46
Adele si mie imi place tare mult
la 20.03.2015, 20:46
Motan
la 20.03.2015, 20:49
Si eu vreau din astea!
la 20.03.2015, 20:51
cu drag Meri
la 20.03.2015, 20:52
Cleme fugi de aici)) vezi ca ai niste tarte fara carne acolo la tine )
la 20.03.2015, 20:58
:-b
la 20.03.2015, 21:23
imi place ca ai taiat carnea subtire, fix cum imi plac mie
la 20.03.2015, 21:33
Ela asa am invatat acasa si asa imi place
la 20.03.2015, 22:27
la 20.03.2015, 22:55
Excellent

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking