Ingrediente
- 1 kg de cartofi albi
- 1 catel de usturoi
- 1 buc piept de pui
- 1 pachet fulgi de porumb
- 5 linguri de faina
- 1 ou
- sare
- piper
- 100 ml lapte
- ulei
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat.
Cartofii se curata, se spala, apoi se taie cubulete si se pun la fiert impreuma cu catelul de usturoi.
Fulgii de porumb se dau prin blender pana se obtine o pudra. Snitelele batute se dau prin faina, ou si fulgii de porumb, apoi se pun la prajit in baie de ulei.
Cand sunt fierti, cartofii se strecoara, se adauga sare si ulei si se mixeaza. Se adauga apoi lapte cald si se mai amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|