Ingrediente
- 500 g carne de porc pentru snitele
- 4 cartofi medii
- 4 oua mici
- 2 linguri faina
- 3-4 linguri pesmet
- 2-3 linguri parmezan ras
- sare/piper/ghimbir
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Feliile de porc se pun intr-o folie, se bat cu batatorul de snitele, se condimenteaza pe ambele parti cu condimente (sare/piper/ghimbir) si se lasa deoparte 15 minute.
Cartofii se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoarea mare, se scurg de zeama si se amesteca cu ouale batute bine, faina, pesmet, parmezan, sare si piper.
Se ia cate o bucata de carne, punem din compozitia de cartofi, intindem bine, o punem in tigaie in ulei incins la prajit, iar deasupra completam cu compozitia de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
|