Snitele de pui cu sos de spanac

Postat de sufletista in Dulciuri
10 Iun 2018 | 2069 vizualizari
Snitele de pui cu sos de spanac

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingurita condimente pentru pui
  • 1/2 lingurita ierburi italiene
  • Sos de spanac
  • 50 g unt
  • 500 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • 100 g cascaval
  • 500 g spanac
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • ierburi italiene

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop, se feliaza felii care le vom bate putin cu ciocanul pentru snitele.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele, adaugam snitele, amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 min,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei de masline si, cand s-a incalzit, prajim snitele de pui pe ambele parti.

Scoatem snitele pe un servetel absorbant, acoperim si lasam deoparte.

In uleiul in care am prajit snitele, adaugam untul, lasam sa se topeasca, dupa care adaugam smantana, faina amestecata cu laptele, condimente italiene, sare, piper si omogenizam.

Cand da in clocot, adaugam spanacul (spalat si scurs bine de apa) tocat, amestecam adaugam rosia taiata cubulete (oparita si decojita), ardeiul tocat marunt.

Lasam sa fiarba cca 10 min pana ce capata o consistenta cremoasa.

La final se adauga snitele de pui, cascavalul si mai lasam 2-3 min.

Noi am servit cu spaghete, dar se poate servi si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu sos de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Pasca cu aluat de cozonac (reteta video)

In primul rand ne acupam de aluat. Amestecam drojdia cu o lingurita de zahar si cu doua linguri de faina, turnam apoi putin lapte si omogenizam bine pentru a obtine maiaua. Lasam maiaua sa creasca...

Citeste continuarea

Prajitura cu mere si gutui

Postat de sufletista

Prajitura cu mere si gutui

Biscuiti ii macinam si ii amestecam cu zaharul pudra si adaugam untul topit,amestecam bine. Intr-o tava cu pereti detasabili adaugam biscuiti si cu o lingura presam un strat de grosime uniforma...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 09:04
la 06.07.2018, 09:13
la 06.07.2018, 09:39
la 06.07.2018, 10:07
la 06.07.2018, 12:27
Un deliciu!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking