Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina

Postat de RuxyRux in Retete Delikat
27 Iun 2018 | 3029 vizualizari
Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina

Retete Delikat Cu aceasta reteta extrem de gustoasa raspund cu drag si bucurie invitatiei Delikat la participarea in cadrul campaniei " Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", la concursul gazduit de bucataras.ro si cu aceasta ocazie multumesc pentru bunatatile primite in dar! Am ales sa folosesc combinatia de condimente ierburi de gradina, bucurandu-ma de ingrediente naturale 100% pline de savoare si am descoperit la final un preparat rafinat, deosebit, incantator. Va invit cu drag sa probati reteta.

Ingrediente

  • 7 bucati de piept de pui spalate, zvantate, batute pentru snitel
  • sare si piper dupa gust
  • 1 plic de condimente Delikat ierburi de gradina
  • 1 lingura de mustar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 oua medii
  • 1/2 cana de faina
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri apa minerala cu bule
  • ulei de struguri pentru prajit( sau ulei vegetal)
  • marar pentru decor
  • rondele de sfecla rosie in otet

Mod de preparare

Intr-un bol adanc se amesteca ouale cu mustarul, cu 3 linguri de apa minerala, un praf bun de sare, putin piper, se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine.

Se pune apoi iaurtul, cam o lingura din condimentul Delikat ierburi de gradina, se omogenizeaza bine cu un tel, se adauga restul de faina si cele 3 linguri de apa minerala ramasa.

Bucatile de piept se sareaza usor, se trec prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.

Snitelele se scot pe un servet pentru a scurge excesul de ulei.

Snitelele le-am servit pe un platou cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete cu chiftelute in sos de rosii

Postat de mirela0911

Spaghete cu chiftelute in sos de rosii

Morcovul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mici, apoi se scurge. La fel se procedeaza si cu cartoful. Ceapa se taie marunt. Usturoiul se piseaza. Se pun legumele peste carnea tocata. Se...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Ardei umpluti cu carne de pui in sos de rosii

Muschiuletul de pui se spala si se taie bucatele. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Muschiuletul de pui, ceapa si o lingura cu varf de amestec de   ierburi si boia de la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2018, 10:36
bune bune
la 06.07.2018, 12:10
Ce apetisant arata snitelele!
la 06.07.2018, 19:55
Ce bune sunt!
la 07.07.2018, 20:10
Un snitelas de pui oricand este binevenit!
la 11.07.2018, 17:17
Snitelul este tot snitel . Eu il prefer

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking