Ingrediente
- 7 bucati de piept de pui spalate, zvantate, batute pentru snitel
- sare si piper dupa gust
- 1 plic de condimente Delikat ierburi de gradina
- 1 lingura de mustar
- 3 linguri iaurt grecesc
- 3 oua medii
- 1/2 cana de faina
- 5 linguri faina
- 6 linguri apa minerala cu bule
- ulei de struguri pentru prajit( sau ulei vegetal)
- marar pentru decor
- rondele de sfecla rosie in otet
Mod de preparare
Intr-un bol adanc se amesteca ouale cu mustarul, cu 3 linguri de apa minerala, un praf bun de sare, putin piper, se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine.
Se pune apoi iaurtul, cam o lingura din condimentul Delikat ierburi de gradina, se omogenizeaza bine cu un tel, se adauga restul de faina si cele 3 linguri de apa minerala ramasa.
Bucatile de piept se sareaza usor, se trec prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Snitelele se scot pe un servet pentru a scurge excesul de ulei.
Snitelele le-am servit pe un platou cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|