Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Postat de AdrianUdrea in Pui
25 Iun 2017 | 9874 vizualizari
Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

Snitelele sunt preferatele familiei noastre in materie de preparate din carne de pui. De data aceasta m-am ocupat eu de pregatirea lor si au iesit chiar bune, asa cu crusta crocanta din fulgi de porumb.  

Ingrediente

  • 750 g piept de pui dezosat
  • 3 ouă
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 200 g faina
  • 250 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena.

Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti.

Portiile din piept de pui feliate si presarate cu sare si piper, se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final, prin fulgii de porumb.

Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc bine si devin crocante la exterior.

Se scot apoi pe prosoape de hartie absorbanta.

Se servesc cu legume proaspete, cu mustar, dupa preferintele fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

Postat de Alina26

Tocanita de cartofi cu pulpe dezosate

1.Spalam carnea o dezosam si o taiem bucati potrivite.Le punem la prajit intr-o oala cu  putin ulei. 2.Curatam legumele (ceapa, morcovul si ardeiul) si le taiem marunt. Dupa ce s-a prajit...

Citeste continuarea

Paprikas de pui cu galuste - la Multicooker

Postat de timea

Paprikas de pui cu galuste - la Multicooker

Punem uleiul in vasul de la cooker si pornim aparatul pe functia 'Fry' selectand timpul pe 10 minute. Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in uleiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.06.2017, 14:01
bune bune
la 25.06.2017, 15:10
Delicioase
la 25.06.2017, 16:36
excelente
la 25.06.2017, 16:39
Super!
la 25.06.2017, 16:52
Sățioaseeee!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking