Ingrediente
- 750 g piept de pui dezosat
- 3 ouă
- 1 lingurita mustar
- sare
- piper
- 200 g faina
- 250 g fulgi de porumb
- ulei pentru prajit
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena.
Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti.
Portiile din piept de pui feliate si presarate cu sare si piper, se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final, prin fulgii de porumb.
Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc bine si devin crocante la exterior.
Se scot apoi pe prosoape de hartie absorbanta.
Se servesc cu legume proaspete, cu mustar, dupa preferintele fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|