Snitele umplute la cuptor

Postat de Oana in Pui
9 Mar 2010 | 33878 vizualizari
Snitele umplute la cuptor

Foarte apreciate de copii, se pregatesc rapid si sunt delicioase!

Ingrediente

  • un piept de pui
  • cateva felii de bacon
  • cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • pesmet
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • marar uscat
  • 40 g unt

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie ca pentru snitele, se bate bine cu ciocanul. Bucatile trebuie sa fie mai maricele. Baconul se taie felii, si se pregatesc si cateva betisoare de cascaval. Pe jumatate din felia de pui se pune bacon si cascaval, apoi se pliaza deasupra cealalta jumatate de pui. Nu e nevoie sa se prinda cu scobitori. Daca vreti le puteti rula, dar se patrund mult mai bine asa, ca un buzunar.

Ouale se bat bine, se adauga sare, piper, boia si marar, faina si laptele. Se obtine o compozitie omogena, mai groasa putin ca cea de clatite. Se adauga 3-4 linguri de cascaval ras pe razatoarea mare. Pesmetul se pune separat pe o farfurie.

Snitelele umplute se trec cu grija prin amestecul de ou si cascaval, pe ambele parti, apoi prin pesmet. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Printre snitele se pun felii subtiri de unt. Se pune tava la cuptor, la foc mediu, pe gratarul din mijloc. Dupa 10 minute se intorc snitele pe partea cealalta, cu o paleta, sa nu se rupa! Trebuie sa fie rumenite frumos cand le intoarceti. Apoi se mai las inca 10 minute, pana se rumenesc si pe partea cealalta.

Noi le-am mancat cu o salata aisberg, cu ardei gras rosu, marar si seminte de floarea soarelui. Cata a avut si o portie zdravana de cartofi prajiti :)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitele umplute la cuptor

Postat de angyb

Snitele umplute la cuptor

Feliile de carne se bat bine cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu sare si piper. Peste feliile de carne se pun feliile de prosciutto si cele de mozzarella si se pliaza. Ouale de bat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2010, 21:33
f bine arata si sigur sunt delicioase . alex al meu nu ar aprecia cascavalul din ele
la 09.03.2010, 21:52
arata super...ma servesc si eu cu 1...
la 09.03.2010, 21:58
la 09.03.2010, 22:15
la 09.03.2010, 22:28
Ah, pai la cate furculite sunt ridicate aici Nu mai am, fetelor Cascavalul se topeste, nu se vede, doar ii da un gust buuun! eu iau de la napolact, de oaie si vaca, tare buuun e Sunt extraordinare snitelele la cuptor

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking