Soia la gratar cu tagliatelle de legume

Postat de costi7hector in Mancaruri de post
9 Apr 2017 | 4847 vizualizari
Soia la gratar cu tagliatelle de legume

Retete de post economice

Ingrediente

  • 1 morcov mare
  • 1 dovlecel
  • 1/2 telina mare
  • 1 pachet felii soia
  • sare
  • piper
  • frunze de dafin
  • 1 catel usturoi
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Punem apa la fiert, cu sare, frunze de dafin si catelul de usturoi.

Intre timp, pregatim legumele, le curatam, apoi le feliem cu mandolina (razatoare), in forma de tagliatelle. Atentie: miezul de dovlecel nu il folosim, il putem folosi pentru o alta mancare.

Intr-o tigaie adanca (wok), se calesc intai telina si morcovul, in ulei cu sare si piper, cca. 10 minute, amestecand continuu pana se inmoaie un pic, apoi le rasturnam intr-o oala, adaugam vinul si le acoperim cu un capac. In tigaia in care am calit radacinoasele, calim si dovlecelul, in ulei cu sare si piper, cca. 5 minute, apoi il punem peste morcovi si telina si le tinem acoperite, pana se racoresc un pic. Cand fierbe apa, adaugam feliile de soia si le lasam sa fiarba circa 15 minute, apoi le punem la scurs, intr-o strecuratoare. Le presam un pic pentru a elimina execesul de apa, apoi le frigem in tigaia grill, circa 5 minute, pe fiecare parte.

Servim cu placere. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia la gratar cu tagliatelle de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ceafa de porc cu tagliatelle de legume si sos de dovleac

Postat de nico15

Ceafa de porc cu tagliatelle de legume si sos de dovleac

Luam bucata de carne, o aplatizam, ungem cu ulei, piperam, adaugam cimbru si o punem pe gratarul bine incins. O lasam sa se faca pe prima parte dupa care o intoarcem si pe cealalta parte,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.04.2017, 14:52
la 09.04.2017, 15:17
la 09.04.2017, 16:09
la 09.04.2017, 16:43
la 09.04.2017, 17:24
Super!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking