Somon cu garnitura verde

Postat de danakarin in Somon
13 Ian 2013 | 3596 vizualizari

Am ales acest titlu pentru ca ca nu stiu cum se cheama leguma aceasta si anume Mangold in germana. Am gasit ceva de genul sfecla furajera, este evident din familia sfeclei, dar furajera...oricum Mangold e o planta la care se folosesc atat frunzele cat si nervurile si petiolul care sunt de culoare alba si au alt timp de fierbere. Mie imi place caare o aroma speciala si se preteaza de minune in quiche-uri sau omlete, dar si in salata de cartofi. Azi am ales aceasta varianta, ca si garnitura la peste.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 13.01.2013, 09:46
ce bine arată!
la 13.01.2013, 09:47
la 13.01.2013, 10:07
Gaby, Vladimir,
la 13.01.2013, 10:25
"Pentru soti sau copii mai flamanzi puteti adauga niste cartofi natur"
bun somonul,nu stiu leguma ce gust are
la 13.01.2013, 11:17
Ce este verdeata ? Un fel de spanac ?
la 13.01.2013, 11:49
Bun pestele si sanatos
la 13.01.2013, 12:05
ce bine arata
la 13.01.2013, 12:15
place
la 13.01.2013, 13:38
@rodicamaria: seamana cu spanacul dar de fapt e un fel de sfecla...e buna la gust, aromata.
la 13.01.2013, 13:39
Va miltumesc !
la 13.01.2013, 18:13
Foarte buna combinatie
la 13.01.2013, 23:19
Grozav de bun!
la 02.02.2013, 17:41
Este o leguma pe care o gasiti in bucataria chinezeasca si se numeste Bok Choy sau varza chinezeasca.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking