Ingrediente
- file de somon
- ulei de masline
- legume mexicane
- condiment pentru peste
- ciuperci champignon
- 5 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Fileul de somon se portioneaza si se condimenteaza dupa preferinte. Eu am folosit condiment pentru peste, sare si piper.
Incingem tigaia cu gril, stropim cu putin ulei si asezam fileurile de peste cu pielea in jos. Prajim pe ambele parti, apoi scoatem pestele pe o farfurie.
Intr-o alta tigaie incingem 4-5 linguri de ulei de masline si punem legumele congelate la calit, amestecand din cand in cand pentru a se patrunde totul bine. Condimentam cu sare si piper.
Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le lasam la scurs. Le condimentam cu sare si le frigem 5 minute pe tigaie. La final scurgem din zeama lasata din ciuperci si adaugam peste ele felii de la 5-6 catei de usturoi si amestecam pana se inmoaie si usturoiul.
Servim pestele alaturi de legume mexicane si ciuperci cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu legume mexicane si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|