Somon la tigaie cu legume chinezesti

Postat de andaoana in Somon
5 Feb 2015 | 9331 vizualizari

Somonul este un peste foarte gustos care contine o mare cantitate de acizi grasi Omega 3. Face parte din categoria pestilor grasi alaturi de macrou , hering si sardine. Acest peste isi pastreaza calitatile nutritive chiar daca este crescut in ferme si nu pescuit din apele inghetate ale oceanului . Nu va feriti sa il cumparati , dar aveti grija sa aiba o culoare roz placuta, sa fie lucios, sa aiba un miros placut si de preferinta sa fie cu piele. Pielea contine cea mai mare cantitate de acizi grasi care prin gatire vor trece in carne, si va impiedica carnea sa se desfaca. Ar fi indicat sa consumam doua porti a cate 150 grame pe saptamana de peste , de preferinta peste gras

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.02.2015, 11:54
o bunatate
la 05.02.2015, 11:55
Vaaaai, ce bunatate si ce bine arata!
la 05.02.2015, 11:58
bun bun
la 05.02.2015, 12:04
Dadada,vreau si eu!
la 05.02.2015, 12:07
Bun!!!
la 05.02.2015, 12:30
Superb arata!
la 05.02.2015, 12:54
ooo va multumesc
la 05.02.2015, 13:00
minunat si arata suuuperX
la 05.02.2015, 14:52
foarte bun!!!
la 05.02.2015, 15:24
Placeeeee!
la 05.02.2015, 15:55
Bun meniul!! Si nou ne place tare muuuuult!
la 06.02.2015, 15:09
Ce bine arata!
la 08.02.2015, 16:54
double like

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking