Somon umplut cu crema de branza

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
28 Iul 2010 | 6697 vizualizari

Va prezint aceasta reteta de gustare rece care ne place foarte mult si e foarte usor de facut. Se poate folosi si pastrav afumat am facut si in varianta aceea si a fost excelent.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 28.07.2010, 22:05
Yafa multumesc de reteta suna tare bine si eu fac o spuma de branza cu frisca sarata si iaurt chiar o sa pun reteta . O sa testez cu prima ocazie reteta ta, ca imi place mult combinatia de arome .
la 28.07.2010, 22:05
Corina merci
la 28.07.2010, 22:40
dupa atatea pareri, chiar maine as incerca; imi place !
la 28.07.2010, 22:43
SI EU, CAM TARZIU DA' UITE-MA
la 28.07.2010, 22:45
a aparut si ce a mai ramas din Gaby....
la 29.07.2010, 00:24
Un aperitiv delicios ! Cred ca pot sa-l incerc si eu
la 29.07.2010, 00:25
la 29.07.2010, 00:31
Ioana ai scris altceva mai devreme
la 29.07.2010, 10:06
pe gustul meu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking